Čím jsou panny Irontech Doll výjimečné?

Naše realistické panny se řadí k nejpropracovanějším na trhu. Víte však, jak tohoto rozdílu dosahujeme? Podívejte se níže na všechny tyto malé detaily, které se sčítají, aby dosáhly opravdu velkého rozdílu.

Lékařský TPE a silikon

Používáme lékařský materiál, který byl vyvinut zejména pro velmi citlivou pokožku. Nadále používáme tělu bezpečné barvy, které mícháme ve vlastních zařízeních a vytváříme realistické barvy podobné pokožce. Poté, co nalitý materiál ztuhne, naši zkušení pracovníci ručně dodělávají na panenkách poslední úpravy.

Mistrovský design

Náš tým tvoří řada profesionálů, jenž roky pracují v průmyslu pro vytváření voskových figurín na velmi vysoké úrovni. S jejich vynikajícími dovednostmi jsme schopni vytvořit jakýkoli styl právě zamýšlíme, a dosáhnout toho s nejlepšími realistickými vlastnostmi.

Zblázněni do detailů

Na základě zpětné vazby od zákazníků věříme, že Vaše spokojenost bude nad očekávání uspokojena. Mnoho zákazníků si dříve stěžovalo, že na trhu neexistuje mnoho realistických vlastností pro panenky. Po dlouhém technickém vývoji jsme přišli s řešením, kde má každé tělo a tvář nejlepší podobnost se skutečným člověkem. Používáme techniky, jako jsou skutečně tvarovatelné intimní části, nohy, ruce, 3D skenování a ruční sochařství, abychom zachytili ty nejlepší kosmetické prvky.

Diskrétní a profesionální služby

Máme profesionální a vášnivý tým podpory, který může poskytnout včasnou a laskavou odpověď. Takže nám neváhejte napsat e-mail nebo zavolat na telefonní číslo. Vždy Vám rádi poradíme.

Vysoký standard kvality

Ke všem našim Irontech Dolls přistupujeme nejen jako k oduševnělým uměleckým dílům, ale také jako velmi vážný předmět pro zákazníky. Takže veškerý materiál, výrobní proces, balení a přeprava byly absorbovány do seriózního systému. Každý krok má svůj vážný test kvality. Pokud se coby jediný krok výroby setká neúspěchem, nespokojíme se s ním a nevypustíme ho do světa!

Nákupní košík

Věkové ověření

Kliknutím na "Vstoupit" potvrzuji, že jsem starší 18 let a souhlasím s níže uvedenými podmínkami.

Nebo

Vstupem na tento web souhlasíte s obchodními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů.